Vil du have et show i din gård?

København, Kolding, Kerteminde.

Indtil videre har jeg mest holdt Corona-koncerter i hovedstaden, men jeg kommer gerne ud til dit hood og spreder kærlighed med min musik.  

Hvis du gerne vil have mig til at spille koncert i din gård sammen med min guitarist Alex, udfylder du bare formularen nedenunder. Mine Corona-koncerter er gratis og varer ca. 1/2 time.

Jeg kan selvfølgelig ikke garantere, at jeg kan nå jer alle, men jeg gør, hvad jeg kan for at sprede glæde og kærlighed med min musik.

OBS. for at kunne spille hos dig, er adgang til strøm nødvendigt.

 • Bookingforspørgelse

  * indicates required
  / ( dd / mm )

  If you would like to hear from OLI Music in the future, please check the box below:

  You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails.

  We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

 • Materiale forud for koncert

  Inden jeg kommer og spreder glæde i din gård, skal din forening også synes, det er en god ide med en Corona-koncert. Her er nyttig viden, du kan sende videre til din forening.

I tilfælde af dårligt vejr kan jeg blive nødt til at aflyse koncerten, da udstyret ikke kan tåle regn. 

Husk at holde afstand 
Jeg følger selvfølgelig regeringens retningslinjer, så til en corona-koncert skal du nyde musikken på afstand fx fra dit vindue eller altan. Hjælp mig også med ikke at forsamles i grupper, så vi ikke risikerer, at politiet lukker koncerten 🙏