OLI er hverken bange for pigetøj eller pailletter: Derfor går jeg i pink

Skrevet af: Anders Reinholdt Jonssen, Bulldog PR

Du har nok lagt mærke til, at alt omkring OLI er pink. Lige fra billeder på Instagram til OLI’s tøj. Her forklarer OLI, hvorfor han er så glad for pink power og pailletter.

Pink. Pailletter. Og pigetøj. OLI er så maskulin, at der er plads til det hele hos ham.

”Det hele må godt være lidt friskt og signalere happy days. Jeg gider ikke det der grå og triste, som det her land nogle gange godt kan lide. Pink er så friskt og anderledes. Det giver mig en glad følelelse”, siger OLI.

For nylig faldt han over et par pink pigejoggingbukser, som han bare måtte eje. Og det er et godt eksempel på, at OLI er fuldstændig ligeglad med normer.

”Jeg kan godt lide, når folk kigger lidt. For mig handler det om, at jeg skal være glad. Og udstråle det både i mit tøj og i min musik. Det er jo det her pink/pastel-univers med masser af diamanter, jeg er vild med. Jeg vil have tyggegummi-univers fra 80’erne med Miami-vibes og fuld knald på farverne”, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Sund mad og lidt alkohol: Sådan træner OLI

Derfor har han også altid pailletter på under øjnene til shows. Og måske lige fyret en ekstra tand op for det hele.

”Det perfekte showoutfit til mig findes bare ikke sådan lige til at tage ned fra hylden. Derfor syr jeg mit eget showtøj eller customizer noget brugt”, forklarer OLI.

”Og pailletter under øjnene. Det er nærmest blevet en signatur for mig”, uddyber han.

Men i virkeligheden er der også en helt anden grund til, at OLI er så glad for netop pink.

”I mange år har musikvideoer været fyldt med mørke farver. Og mange musikere har haft ry for både at tage stoffer og drikke sig halvt ihjel. Alt det gør mig så deprimeret. Trist. Jeg har brug for at gå i en helt anden retning netop for at signalere, at med OLI, der er det altså fest og happy days. Derfor er der også så meget pink og pailletter”, siger OLI.