OLI om at vokse op i skyggen af Nik & Jay: Jeg er stædig og har altid gjort tingene på min måde

Skrevet af: Anders Reinholdt Jonssen, Bulldog PR

OLI er lillebror til Nik fra Nik & Jay. Og så skulle man måske tro, at OLI har haft en nem genvej til succes som popstjerne. Men sådan er det ikke. Tværtimod. OLI har nemlig altid gjort tingene på sin helt egen måde. Her kan du læse om, hvordan det har været for OLI at vokse op med Nik & Jay og om hans vej mod at bryde igennem som popmusiker.

Længe leve drømmene og Pop-pop! Nik & Jay har leveret pophits på stribe til danskerne. Nu er lillebror OLI den næste, og han er også vokset op med både drømme og pop.

”Min bror har været en kæmpe del af min opvækst. Men jeg har aldrig selv set det som et pres med min storebror. Det tror jeg mere er folk udefra, der ser det sådan. Også fordi det jo ikke er en konkurrence. Men jeg har altid villet klare tingene selv. Jeg er meget stædig og vil ikke have hjælp”, fortæller OLI.

LÆS OGSÅ: Sund mad og lidt alkohol: Sådan træner OLI

Man kunne ellers fristes til at tro, at brormand kunne have åbnet døre på stribe for OLI. Men sådan har det aldrig været.

”Vi holder de ting adskilt. Jeg ser også meget det her med at have en drøm om at bryde igennem som musiker som et bjerg. Og hvis man skal op på det bjerg, så kan man vælge enten at tage en lift eller gå derop. Jeg vil have rejsen, lærdommen, alle oplevelserne. Det hele med”, fortæller OLI.

Det betyder dog ikke, at han har slet ikke har talt med sin bror om vejen op ad det bjerg.

”Min bror har virkelig lært mig, at man skal kunne absolut alt selv for ikke at blive kastet for ulvene. For hvert ja jeg har fået på min vej, har der været 100 nej’er. Det er en hård branche at være i, og der har det været godt at snakke med ham om de ting”, siger OLI.

Han er selv gået hele vejen op ad det berømte bjerg, og i dag kører han som helt uafhængig musiker. Uden pladeselskab, uden label, uden kæder, der låser ham. OLI er nemlig bare OLI.