OLI: Sådan finder jeg inspiration til at skrive musik

Skrevet af: Anders Reinholdt Jonssen, Bulldog PR

Han bruger sine drømme aktivt og skriver melodier i søvne. Og så finder OLI en masse inspiration i både København og de mennesker, han møder på sin vej. Her kan du finde ud af, hvordan Oli finder inspiration til at skrive sine hits.

Beautiful, Wild and Free. OLI er det hele. Det samme er hans hits. Men hvordan er det lige, at hits som netop Beautiful og Wild and Free opstår?

”Nogle gange drømmer jeg både om tekster, sange og melodier om natten. Min regel er så, at kan jeg huske det her stykke musik den næste dag, så er det værd at tage med i studiet”, fortæller OLI.

Musikken har altid haft en central rolle i hans liv, og OLI begyndte allerede at skrive musik ud fra kærestebreve, rim og remser i folkeskolen. I dag finder han stadig inspiration i mennesker. Specielt dem, OLI møder på sin vej.

LÆS OGSÅ: Overraskende fun facts: Her er fem ting om OLI, du ellers aldrig ville opdage

”Jeg finder meget inspiration i København. I bare at hænge ud og observere mennesker. Det er med til at inspirere til både mine tekster og melodier”, siger OLI.

Et af de steder, han virkelig bruger som inspirationskilde, er Kødbyen centralt i Kødbyen.

”Der er så mange fede individer og personligheder lige der”, fortæller OLI.

”Når jeg så efterfølgende går i studiet og indspiller musik, så er det ren jam for mig. Ren gefühl. Først mumler jeg melodier, og så laver jeg teksterne bagefter. Selvom det er et job, er det virkelig ren og skær hobby og lyst for mig. Jeg elsker at lege med musikken”, siger OLI.