Overraskende fun facts: Her er fem ting om OLI, du aldrig ville opdage

Skrevet af: Anders Reinholdt Jonssen, Bulldog PR

”Var det Christina eller Camilla, jeg var på date med? Og ja. Jeg sidder selv ved en symaskine”. OLI giver dig her et helt unikt indblik i sig selv med en række overraskende fun facts.

Kender du det der med at have særheder, som kun du kan finde på? Guilty pleasures og sjove ting, der bare kun sker for dig? Yes. Vi er der vist alle, og OLI er ingen undtagelse. Her serverer vi fem ting om Oli, som du helt sikkert ellers aldrig ville opdage.

Gik på syskole i Odense og havde våde designerdrømme

Som 15-årig var OLI besat af tøj og design. Så meget, at han begyndte på Odense fagskole. Der var nemlig en sylinje med tøjdesign. Og her syede OLI altså tøj og havde store drømme om at blive tøjdesigner. Det er han jo som bekendt ikke blevet. Til gengæld syr OLI stort set alt sit showtøj selv. Der kan man bare se.

Vodkashots med et skvæt Fun-saft

OLI drikker sjældent. Og han kunne ikke drømme om at tage et glas vin, hvis det endelig en sjælden gang imellem er. Til gengæld er Oli fuldstændig pjattet med at hente den billige vodka i Netto og hælde et skvæt gul Fun-saft med ananassmag i. Altså når det nu skal være.

Var det Christina eller Camilla, jeg var på date med?

Av. Ja, hvad var det egentlig, hun hed? OLI kan simpelthen ikke huske navne. Og det værste er næsten, at han selv tror, han sagtens kan. Og så bliver Camilla til Christina og omvendt.

LÆS OGSÅ: OLI er hverken bange for pigetøj eller pailletter: Derfor går jeg i pink

Et sugerør i kaffen

OLI er meget glad for sit hvide gebis. Så meget, at han dagligt flosser og sørger for, tænderne står knivskarpt. Derfor drikker OLI også altid sin kaffe med et sugerør. Så undgår man misfarvninger. Smart.

Mens andre legede med biler, satte OLI pailetter på tøj

Ja. Den er god nok. Som barn elskede OLI alt det, der var anderledes og farverigt. Og det måtte meget gerne have noget med tøj at gøre. Hjemme i barndomshjemmet i Værløse, der kunne man ofte finde OLI i gang med at sætte pailetter på dragter. Psst. Pailetterne er OLI stadig besat af, og til shows vil du altid finde et par under hans ene øje.