Sund mad og lidt alkohol: Sådan træner OLI

Skrevet af: Anders Reinholdt Jonssen, Bulldog PR

Som kunstner er det ekstremt vigtigt for OLI at være i god form og leve sundt, så han kan performe maksimalt på scenen. Her kan du blive klogere på, hvordan OLI træner og lever sundt.

Badass-træning i bar overkrop. OLI elsker at træne under åben himmel og mærke sin egen krop.

”Jeg elsker at træne udenfor i bar kasse og så bare give den gas med interval- og funktionel træning i en halv times tid”, fortæller OLI.

Det er dog ikke altid, at vejret er til det, og så må OLI en tur indenfor for at forme kroppen.

”I virkeligheden er jeg ret heldig med mine gener. Jeg skal nærmest bare kigge på en frivægt eller tage 10 armbøjninger, og så skal det nok gå godt, når jeg træner”, griner OLI.

Og sådan foregår træningen selvfølgelig ikke. Oli har nemlig trænet regelmæssigt, siden han var 16 år gammel. Typisk foregår det med frivægte eller ved hjælp af egen kropsvægt.

”Det er meget det klassiske med 4×12 gentagelser med frivægte eller funktionelle øvelser med min egen krop, så jeg stresser musklerne lidt”, siger han.

LÆS OGSÅ: OLI om at vokse op i skyggen af Nik og Jay: Jeg er stædig og har altid gjort tingene på min måde

OLI har dog ikke noget ønske om at være bodybuilder. Han vil bare gerne være fit, sund og stærk. Det kræver nemlig sin mand at stå på scenen og give den gas. Der kan han mærke, at træningen gavner ham. Og for at kunne performe maksimalt, så sørger han også for at spise sundt og have en sund livsstil.

”Jeg går meget op i at leve sundt. Generelt giver det mig en masse livsglæde. Derfor tænker jeg over, hvad det er, jeg indtager. Jeg går en masse ture og får frisk luft. Vi bliver jo ikke yngre”, siger han med et smil.

Derfor har OLI også en regel om ikke at drikke specielt meget alkohol generelt. Og når han spiller, så kunne han aldrig finde på at drikke alkohol.

”Jeg drikker aldrig, når jeg spiller. Jeg kan jo have flere jobs i hele landet på samme dag. Og det kræver altså sin form at komme igennem spillejobs i både Vejle, Næstved og Aarhus på samme dag”, siger han.